Jobba hos oss

Just nu söker vi:

KEY ACCOUNT MANAGER

Bio går starkt framåt som mediekanal och därför behöver stärka upp med nya kollegor inom försäljning.  Med en stark och unik produktportfölj där varumärken blir en del av den starka bioupplevelsen erbjuder vi en mycket attraktiv tjänst som vår affärsperson på marknaden.  Du ingår i ett team som präglas av god stämning och professionella kollegor. Vidare erbjuds du en chans till utveckling i din säljroll och fortsatta karriär genom olika utbildningssatsningar.
 

Arbetsbeskrivning

Du kommer erbjuda Sveriges ledande annonsörer SF Medias magiska produktportfölj där du på ett självklart och förtroendeingivande sätt får kunden att förstå genomslagskraften av reklam på bio. Du bryter ny mark, bokar dina egna möten och trivs med att hålla presentationer för stora grupper från Sveriges största företag. Du är en duktig förhandlare och motiveras av nöjda kunder och bra affärer. Din framgång skapas genom ett långsiktigt relationsbyggande där många av affärerna görs via medie- och reklambyråer.

Du ansvarar för SF Medias samtliga produkter till annonsörer, medie- och reklambyråer. I arbetsuppgifterna ingår huvudsakligen:

  • Bearbetning av nya och befintliga annonsörer
  • Offerera och förhandla kreativa erbjudanden utifrån SF Medias produktportfölj
  • Boka samt genomföra kundmöten med annonsörer, medie- och reklambyråer
  • Genomföra kundaktiviteter och hålla i presentationer
  • Mediebyråansvar


Din bakgrund

För att kunna lyckas ser vi att du som söker har 3-4 års relevant arbetslivserfarenhet från primärt försäljning inom media. Meriterande om du har relevant erfarenhet från marknadsföring, kommunikation, produktion eller events.  Du får gärna vara akademiskt utbildad, gärna inom marknadskommunikation, ekonomi och försäljning men din personlighet och erfarenhet är avgörande.

Som person är du målinriktad, kreativ och karismatisk. Du har naturligt förmågan att få folk att lyssna på dig. Vidare är du initiativtagande och relationsskapande. Du brinner för att skapa kreativa kommunikationslösningar och kan uthålligt driva hela säljprocessen från början till slut.

Start: efter överenskommelse
Omfattning: heltid
Arbetstider: kontorstider samt från tid till annan representation under kvällstid
Plats: Stockholm, Solna
Vi tar emot ansökningar löpande som skickas till:
Försäljningschef leslie.marsden@sfmedia.se Tel: 070-482 95 60