SF Media
Reklam är bäst på bio
Vi kan nu enkelt hjälpa annonsörer som har nordisk och baltisk verksamhet med att nå över 30 miljoner förväntansfulla och intresserade biobesökare varje år.

NCG - Nordic Cinema Group


Sedan 2013 ingår SF Media i NCG - Nordic Cinema Group som är absolut marknadsledare i Sverige, Norge, Finland och de baltiska länderna med en total marknadsandel på 72 procent. NCG är därmed Nordens största biografföretag och består utöver SF Bio av SF Kino och Finnkino.

ncg.jpgNCG Media


NCG Media är ett nätverk som utgörs av de tre säljbolagen SF Media (Sverige), CAPA (Norge) och Finnkino Media (Finland, Baltikum).

Över 90 000 potentiella kunder besöker en NCG-biograf varje dag och totalt görs över 30 miljoner biobesök årligen på NCG:s biografer.

Nordic Cinema Group Media hjälper företag i Norden och Baltikum att på ett enkelt och effektivt sätt kommunicera med 11 miljoner unika biobesökare i åldern 16-80 år varje år, det vill säga över 50 procent av populationen i Norden (Sverige, Norge, Finland) och Baltikum.

Med 155 biografer i 6 länder kan du som annonsör aktivera ditt varumärke digitalt, fysiskt och på vita duken via alla de olika annonsytor biomediet erbjuder. Bio är alltjämt en premiumkanal för marknadskommunikation där mer än 350 filmer har premiär varje i år i NCG länderna, varav drygt en fjärdedel är inhemska.