SF Media
Reklam är bäst på bio
Vi erbjuder en mycket attraktiv tjänst där du representerar ett mycket lönsamt företag som är ensamma om sin produkt och där du ingår i ett team som präglas av god stämning och professionella kollegor. Vidare erbjuds du en chans till utveckling i din säljroll och fortsatta karriär genom olika utbildningssatsningar. Din placering är på vårt kontor som ligger i Gamla Filmstaden, Råsunda.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att erbjuda kunderna SF Medias hela produktportfölj där du på ett självklart och förtroendeingivande sätt får kunden att förstå genomslagskraften av reklam på bio. Du bryter ny mark, bokar dina egna möten och trivs med att hålla presentationer för stora grupper från Sveriges största företag. Du är en duktig förhandlare och motiveras av nöjda kunder och bra affärer. Din framgång skapas genom ett långsiktigt relationsbyggande där många av affärerna görs via medie- och reklambyråer.

Du ansvarar för SF Medias samtliga kanaler direkt till kund eller i helhetspaketeringar till annonsörer och mediebyråer. I arbetsuppgifterna ingår huvudsakligen:

Bearbetning av nya och befintliga annonsörer
Offerera och förhandla kreativa erbjudanden utifrån SF Medias produktportfölj
Boka samt genomföra kundmöten med annonsörer, medie- och reklambyråer
Genomföra kundaktiviteter och hålla i presentationer
Mediebyråansvar

Krav på person

Vi tror att du som söker har 3-4 års relevant arbetslivserfarenhet från marknadsföring, kommunikation och/eller försäljning inom media, produktion eller events. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av analysverktyg som en del i försäljningsprocessen. En akademisk utbildning är meriterande, gärna inom marknadskommunikation, ekonomi och försäljning men din personlighet och erfarenhet är avgörande.

Som person är du målinriktad, kreativ och karismatisk. Du har naturligt förmågan att få folk att lyssna på dig. Vidare är du initiativtagande och relationsskapande. Du brinner för att skapa kreativa kommunikationslösningar och kan uthålligt driva hela säljprocessen från början till slut.

Start: efter överenskommelse
Omfattning: heltid
Arbetstider: kontorstider, förekommer även representation under kvällstid
Plats: Stockholm, Solna
Vi tar emot ansökningar löpande som skickas till säljchef tobias.kungberg@sfmedia.se tel: 08-680 36 57 eller 070-578 01 01

SF Media är ett helägt dotterbolag till SF Bio som omsätter över 2 miljarder kronor och sysselsätter över 1000 medarbetare. SF Media säljer bioreklam genom kanaler som innefattar annonsering på sf.se och i SF Bios app, i tidningen Film På Bio, event i biomiljön och bioreklam i 400 biosalonger på 82 orter.

Publicerad 2016-01-20

Tycker du också att reklam är bäst på bio? Till SF Media söker vi dig som vill arbeta i en nyckelfunktion som Business Controller. Som Business Controller arbetar du brett, självständigt och verksamhetsnära med hög involveringsgrad. Du har många kontaktytor inom SF Media och ett nära samarbete med bolagets VD som du också rapporterar direkt till.

Arbetsuppgifter

Som Business Controller bidrar du proaktivt i arbetet med verksamhetsstyrning, budget, prognos, rapportering och uppföljning. Du arbetar nära affärsområdeschefer med att sätta planer och strategi framåt, och göra kontinuerliga uppföljningar och analyser. Du är den som kvalitetssäkrar och gör rimlighetsbedömningar av finansiell data från organisationen.

Som Business Controller på SF Media förväntas du ta stort eget ansvar och på egen hand driva processerna framåt. Du är en resurs till de olika avdelningscheferna och arbetar tillsammans i budgetarbete och bokslutsprocesser. Du har också ett nära samarbete med SF Bios ekonomiavdelning.

Vidare kommer du även arbeta med följande arbetsuppgifter:


Budget- och prognosarbete

Uppföljning/analys och rapportering till SF Bio och Nordic Cinema Group Media

Kvalitetssäkring av redovisning samt delaktighet i redovisning och bokslut

Analys av kostnader/intäkter samt reserveringar och periodiseringar

Provisionsberäkning samt analys och rapportering av denna

Utfallsrapportering och sammanställning av nyckeltal

Hantering av fakturor i Agresso; attestering samt fördelningar

Driva och medverka i förändrings- och förbättringsprojekt

Vara kravställare i CRM systemet


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med redovisning och har en god förståelse för detta.  Det är meriterande med ett par års tidigare erfarenhet av analys- och controllingarbete. Du är systemintresserad samt har förmågan att identifiera förbättringsområden inom processer och rutiner samt initiera och driva förändring inom detta. Du är van vid, och föredrar att arbeta i en föränderlig vardag. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel samt Powerpoint och du uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas i din roll och trivas på SF Media har du en stark egen drivkraft, en professionell attityd, arbetar proaktivt och värdesätter samarbete. Du är en positiv och engagerad person med ett strukturerat och analytiskt tillvägagångssätt och har förmågan att anpassa din kommunikation till de personer du möter.  

Om SF Media AB

SF Media är en del av Nordic Cinema Group (NCG) och är ett helägt dotterbolag till SF Bio. SF Media ansvarar för samtliga annonsutrymmen inom SF Bios biografer samt för ytterligare biografkedjor. SF Media sitter i fina lokaler i Filmstaden, Solna. Bolaget har idag 41 anställda varav 34 personer i Solna samt 7 personer på lokalkontoret i Halmstad.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar SF Media AB med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta konsultchef Sofie Forsman på 070-356 77 37 eller rekryteringskonsult Erika Lantz Paulsen på 076-000 18 62. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Publicerad 2016-12-15

Vi letar efter dig som är en innovativ och utåtriktad Produktutvecklare. Din främsta huvuduppgift blir att identifiera nya affärsmöjligheter som ska realiseras genom eget arbete och tillsammans med teamet. Vidare kommer man vara en viktig del i att utveckla befintliga produkter samt i implementationsarbetet. I denna roll, som är ny i bolaget, kommer du att fungera som företagets katalysator för innovation och utveckling med fokus på nyckelområden, klicka vidare och läs mer.
SF Media är en del av Nordic Cinema Group (NCG) och är ett helägt dotterbolag till SF Bio. SF Media ansvarar för samtliga annonsutrymmen inom SF Bios biografer samt för ytterligare biografkedjor. SF Media sitter i fina lokaler i Filmstaden, Solna. Bolaget har idag 41 anställda varav 34 personer i Solna samt 7 personer på lokalkontoret i Halmstad.

Bio och kommersiella erbjudanden till annonsörer går starkt framåt där efterfrågan av våra erbjudanden är stor.

SF Media har tagit en strategisk inriktning i att utveckla våra befintliga erbjudanden och skapa nya intäktsområden för att kunna fortsätta växa och utveckla relationen till våra kunder och partners.

Vi letar därför efter en innovativ och utåtriktad Produktutvecklare, vars huvuduppgift främst blir att identifiera nya affärsmöjligheter som ska realiseras genom eget arbete och tillsammans med teamet. Vidare kommer man vara en viktig del i att utveckla befintliga produkter och i implementationsarbetet.

I denna roll, som är ny i bolaget, kommer du att rapportera till, och samarbeta med, chefen för Kampanj & Produkt. Du kommer att fungera som företagets katalysator för innovation och utveckling med fokus på nyckelområden:

Arbetsuppgifter

Innovationsprocess - sätta en arbetsmetod för bolaget i att skapa nya produkter och erbjudanden
Definiera intäktsområden - Identifiera nya affärsmöjligheter till nya kundmarknader i linje med lagd strategi, benchmark och business case.
Paketera och presentera för ledning och ägare för framdriftsbeslut
Driva utvecklingsprojekt med både interna och externa parter
Arbeta aktivt med Projektledning, implementation, dokumentation, uppföljning och utvärdering.

Din profil

Ha en god förståelse för försäljning och verka för att förändringar och utveckling i koncepten leder till ökande marknadsandelar och omsättning
Erfarenhet av projektledning, projektmodeller och innovationsarbete i media eller närliggande bransch
God analytisk och social förmåga
Intresse och erfarenhet av digital utveckling och IT
Som person är du självgående, strukturerad och med ett uttalat affärssinne.
Relevant akademisk utbildning
Du är van att prestera och har ett har ett kontaktnätverk
Förmåga att hantera flera projekt och initiativ på ett strukturerat och produktivt sätt
Att med egen drivkraft och uthållighet kunna driva långsiktiga projekt. (Göra jobbet själv)
Flytande engelska både i tal och skrift
För att passa i denna roll krävs att du tänker strategiskt, kan bygga relationer och kommunicerar effektivt med både kollegor och kunder. Dessutom bör du vara inspirerande, innovativ samt ha ett starkt affärssinne och en god förhandlingsförmåga.

Urval sker löpande, så skicka gärna din ansökan snarast. Tack.

Publicerad 2017-01-11
2016 öppnade SF Media ett lokalt säljkontor i Halmstad och söker nu fler säljtalanger som vill hjälpa företag att bygga sina varumärken i den upplevelsebaserade biomiljön. Vi erbjuder en mycket attraktiv tjänst där du representerar ett företag som är ensamma om sin produkt och där du ingår i ett team som präglas av god stämning och professionella kollegor. Din placering är på vårt kontor i Lokstallarna, Halmstad.

Arbetsbeskrivning


Du kommer att erbjuda kunderna SF Medias hela lokala produktportfölj där du på ett självklart och förtroendeingivande sätt får kunden att förstå genomslagskraften av reklam på bio. Du är en duktig förhandlare och motiveras av nöjda kunder och bra affärer. Din framgång skapas genom ett långsiktigt relationsbyggande. Du ansvarar för SF Medias samtliga lokala kanaler direkt till kund eller i helhetspaketeringar till annonsörer och mediebyråer. I arbetsuppgifterna ingår huvudsakligen:

- Via telefon och möten bearbeta nya och befintliga annonsörer
- Offerera och förhandla kreativa erbjudanden utifrån SF Medias lokala produktportfölj
- Följa upp resultaten med kund efter avslutad kampanj

Krav på person


Vi tror att du som söker har några års relevant arbetslivserfarenhet från marknadsföring, kommunikation och/eller försäljning inom media, produktion eller events. En akademisk utbildning är meriterande, gärna inom marknadskommunikation, ekonomi och försäljning men din personlighet och erfarenhet är avgörande.
 
Som person är du målinriktad, kreativ och karismatisk. Du har naturligt förmågan att få folk att lyssna på dig. Vidare är du initiativtagande och relationsskapande. Du brinner för att skapa kreativa kommunikationslösningar och kan uthålligt driva hela säljprocessen från början till slut.

Start: efter överenskommelse
Omfattning: heltid
Arbetstider: kontorstider
Plats: SF Medias nyöppnade kontor i Lokstallarna, Halmstad
Ansök senast 20 februari till joachim.ostlund@sfmedia.se tel: +46 70-741 74 30

Publicerad 2017-01-27