SF Media
Reklam är bäst på bio
SF Media är ett dotterbolag till SF Bio som säljer rikstäckande och lokalt reklamutrymme till varumärken som vill bygga sina varumärken i den upplevelsebaserade biomiljön. I vårt nätverk ingår mer än 400 biosalonger på 82 orter. Nu söker vi en målinriktad Sales Leader till vårt kontor för lokalförsäljning i Halmstad. Här arbetar du med en produkt på stark tillväxt hos ett väletablerat företag som också erbjuder möjligheter till utveckling.

Arbetsbeskrivning

Rollen som Sales Leader på SF Medias kontor för lokalförsäljning innebär att du leder ett framgångsrikt team på sju personer. Dina arbetsuppgifter består i att aktivt leda, utveckla och motivera dina medarbetare. Du är också ansvarig för en egen kundportfölj och ser till att även målen på dessa uppnås. Du rapporterar till Försäljningschef.

Krav på person

Minst tre års erfarenhet av försäljningsarbete
Vilja att utvecklas som ledare
Mycket goda kunskaper i Office-paketet

Som person är du målinriktad och har en naturlig förmåga att få folk att lyssna på dig. Du är initiativtagande och relationsskapande och brinner för att driva hela säljprocessen från början till slut. Kunskaper om och erfarenhet från mediebranschen är meriterande, liksom dokumenterad ledarskapserfarenhet.

Villkor

Start: omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: kontorstider

Tjänstens placering är på vårt lokala kontor i Lokstallarna, Halmstad
Intresserad av tjänsten? Skicka ansökan och CV till försäljningschef magnus.kepinski@sfmedia.se så fort som möjligt. Vi tar emot ansökningar löpande.

Publicerad 2017-05-15