SF Media
Reklam är bäst på bio

SF Media är ett helägt dotterbolag till SF Bio som omsätter över 2 miljarder kronor och sysselsätter över 1000 medarbetare. SF Media säljer rikstäckande och lokal bioreklam med annonsering på sf.se och i SF Bios app, i tidningen Film På Bio, event i biomiljön och reklamfilm i 400 biosalonger på 82 orter. Reklam på bio är omtyckt och levererar höga snittvärden gällande reklameffekt. Målgruppen, miljön och situationen är andra faktorer till att varumärken väljer att kommunicera på bio, en reklamkanal som utvecklas starkt på marknaden.

MEDIESÄLJARE

2016 öppnade SF Media ett lokalt säljkontor i Halmstad och söker nu fler säljtalanger som vill hjälpa företag att bygga sina varumärken i den upplevelsebaserade biomiljön. Vi erbjuder en mycket attraktiv tjänst där du representerar ett företag som är ensamma om sin produkt och där du ingår i ett team som präglas av god stämning och professionella kollegor. Din placering är på vårt kontor i Lokstallarna, Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att erbjuda kunderna SF Medias hela lokala produktportfölj där du på ett självklart och förtroendeingivande sätt får kunden att förstå genomslagskraften av reklam på bio. Du är en duktig förhandlare och motiveras av nöjda kunder och bra affärer. Din framgång skapas genom ett långsiktigt relationsbyggande. Du ansvarar för SF Medias samtliga lokala kanaler direkt till kund eller i helhetspaketeringar till annonsörer och mediebyråer. I arbetsuppgifterna ingår huvudsakligen:

- Via telefon och möten bearbeta nya och befintliga annonsörer
- Offerera och förhandla kreativa erbjudanden utifrån SF Medias lokala produktportfölj
- Följa upp resultaten med kund efter avslutad kampanj

Krav på person

Vi tror att du som söker har några års relevant arbetslivserfarenhet från marknadsföring, kommunikation och/eller försäljning inom media, produktion eller events. En akademisk utbildning inom marknadskommunikation/ekonomi/försäljning är meriterande men inget krav. Din personlighet och erfarenhet är avgörande.

Som person är du målinriktad, kreativ och karismatisk. Du har naturligt förmågan att få folk att lyssna på dig. Vidare är du initiativtagande och relationsskapande. Du brinner för att skapa kreativa kommunikationslösningar och kan uthålligt driva hela säljprocessen från början till slut.

Start: efter överenskommelse
Omfattning: heltid
Arbetstider: kontorstider
Plats: SF Medias nyöppnade kontor i Lokstallarna, Halmstad
Ansökan till Sales Leader nicklas.hallstrom@sfmedia.se Tel: 072- 002 84 34