SF Media
Reklam är bäst på bio
Här finns unika möjligheter att förstärka biokampanjen!
Tänk dig en fullsatt biosalong - vilken möjlighet att kombinera rörlig reklam på duken och en händelse i salongen. I våra biosalonger möter du målgruppen en extra gång och kan bygga relation och frekvens.

Salongsevent genomförs av egen eventpersonal, direkt efter reklamfilmblocket och under max två minuter. Du kommunicerar direkt till en publik som sitter avslappnad och är redo för underhållning.

Eventet kan till exempel innebära att man gör någon form av utlottning i salongen innan filmen börjar. Vinsten kan vara enklare eller mer värdefull, egentligen är det just det faktum att det händer något som är viktigt.
Tävlingar, skådespel och andra uppträdanden är också salongsevent som är mycket W_event.jpgomtyckta. Biobesökarna är positivt inställda till överraskningar som skapar mervärde till biobesöket.

Att göra något som sticker ut i samband med en filmpremiär ger en oöverträffad impact åt ditt budskap och du kan alltid kontakta SF Media och utmana oss med nya idéer.

Säljkontakt Lokal
Säljkontakt Riks
Bio är en klockren plats att låta konsumenten smaka, prova och känna på dina produkter/tjänster. Utnyttja biografens möjligheter och möt biopubliken på plats.

Biobesökaren har en positiv förväntan redan på väg till biografen, vilket överförs till reklamen. Möt den unika biomålgruppen i foajén och få en riktigt hög genomslagskraft och ökad kontaktkvalitet genom event.

W_event.jpgMöjligheterna är många; provsmakningar, testa mobilltelefoner, prova nya spelkonsoller, utdelning av prover, tävlingar mm, mm.
Festis, Vichy Nouveau, Knäckis, Date, Motorola, Nike, Triss, Nokia, Sony Ericsson, Canal +, Nivea For Men, Garnier Fructis, Arla, Billinge Ost, Skandia, Malaco Truly - det är några av alla varumärken som genomfört foajéevent hos SF Media.

Säljkontakt Lokal
Säljkontakt Riks