SF Media
Reklam är bäst på bio
SF Media är ett helägt dotterbolag till SF Bio som omsätter över 2 miljarder kronor och sysselsätter över 1000 medarbetare. SF Media säljer rikstäckande och lokal bioreklam med annonsering på sf.se och i SF Bios app, i tidningen Film På Bio, event i biomiljön och reklamfilm i 400 biosalonger på 82 orter. Reklam på bio är omtyckt och levererar höga snittvärden gällande reklameffekt. Målgruppen, miljön och situationen är andra faktorer till att varumärken väljer att kommunicera på bio, en reklamkanal som utvecklas starkt på marknaden.
Till SF Medias marknadsavdelning som består av sex personer, söker vi nu ytterligare en säljanalytiker som på ett självständigt och drivet sätt levererar analyser och insikter som stärker och stöttar SF Medias annonsprodukter.
SF Media består av 40 kollegor som brinner för biomediet och den starka reklameffekt vi skapar för våra kunder. På marknadsavdelningen genomför vi både kundspecifik analys och större researchprojekt med syfte att påvisa biomediets starka genomslagskraft.

Som säljanalytiker hos SF Media arbetar du nära säljavdelningen med både taktisk och strategisk information som du förser säljarna med. Vidare förväntas du på ett tydligt och inspirerande sätt kunna presentera insikterna för kund såväl på egen hand som tillsammans med våra Key Account Managers.

Vi ser att du har ett par års erfarenhet av analysarbete och gärna inom media/kommunikationsbranschen. Du behärskar Excel och Power Point väl och det är en fördel om du även behärskar RM, Orvesto, Easy Research och Google Anaytics.
Du brinner för att ge god service och att träffa kunder och är bra på att göra egna presentationer. Du är påläst och intresserad av kommunikationsbranschen och kan lätt sätta dig in i våra kunders utmaningar. Du är prestigelös och van att arbeta både självständigt och i grupp och sätter värde på kvalitativa leveranser.

Vi erbjuder dig en attraktiv tjänst där du får arbeta med roliga och uppskattade produkter tillsammans med ett sammansvetsat gäng som sätter kunden och leveransen i fokus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i K-märkta lokaler i Gamla Filmstaden, Råsunda.
I denna rekrytering samarbetar vi med Insight Competence.

Maria Bergholtz, tel: 0723 76 33 24 maria@insightcompetence.se

Publicerad 2017-06-09